Haritadan Firma Ara

Tekirdağ Haberleri

İl Koordinasyon Kurulu 2017 Yılı İlk Toplantısı Yapıldı
HaberlerTekirdağ
11.16 , 13/01/2017
Web Siteniz Yok mu?
İl Koordinasyon Kurulu 2017 Yılı İlk Toplantısı Yapıldı
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
İl Koordinasyon Kurulu 2017 ilk Toplantısı, Vali Mehmet Ceylan başkanlığında, Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
 
Vali Mehmet Ceylan, toplantının açılış konuşmasında; "Bu toplantı, içeriği itibarıyla 2016 yılının son dönemine ilişkin verilerin ve yatırım gerçekleşmelerinin değerlendirildiği, projelerin son durumlarının ortaya konulduğu ve 2016 yılı yatırımlarının genel olarak değerlendirildiği bir toplantıdır.
 
Diğer taraftan yatırımcı kuruluşlarımızın çoğunluğunun 2017 yılı çalışma ve iş programlarının belli olduğu bir dönemi de içermektedir.
 
2016 yılı itibarıyla İlimiz genelinde toplam 263 proje yürütülmektedir.  Bu projelerden 77’si tamamlanmış, 108’i devam etmekte, 78 projeye ise başlanamamıştır.
 
Yeni bir yatırım dönemine başlarken öncelikle kuruluşlarımızın yürütecekleri projelerle ilgili tüm kurum, kuruluşlarca gerekli koordinasyonu ve işbirliğini sağlayarak işi yürütmeleri önemlidir. 
 
Yatırımcı kuruluşlarımız çalışmalarında, kaymakamlar ve ilçe belediye başkanları ile işbirliği halinde olmalı ve bilgi alışverişinde bulunmalıdırlar.
 
Kuruluşlarımızın yatırım faaliyetlerinin başarılı ve kazasız geçmesini diliyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor ve 2017 yılının yatırımlarımız açısından verimli bir yıl olarak geçmesini diliyorum." dedi.
 
Toplantı, Yatırımcı Bölge Kuruluşlarının sunumlarının ardından sona erdi.
 
Toplantıya; Vali Mehmet Ceylan’ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, İlçe Kaymakamları, Yatırımcı Bölge ve İl Müdürleri katıldı.
 
 
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
 
Bu haber 4099 defa incelenmiştir.

Etiketler: #Kırklareli#tekirdağ#çanakkale#Edirne#Çorlu#Lüleburgaz#haber#Flaş#Son#firma tümü ›
 
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER