Edirne Mehteran takımında olan romanlar aylık sabit ücret ve memur olmak istemeleri ile Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’in girişimiyle kurulan mehteran takımında değişiklikler yapıldı.
Edirne Valisi’nin girişimleriyle roman vatandaşlardan kurulan mehteran takımı, Romanların aylık sabit ücret ve memur olmak isteklerini dile getirmeleri üzerine mehteran takımında değişikliğe gidildi. Vali Şahin, tüm kamu kuruluşlarından 41 gönüllü memurdan yeni bir mehteran takımı kurduklarını belirtti. Memurlardan kurulan mehteran takımıyla Edirne’nin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla gönüllü memurlardan oluşan 41 kişilik mehteran takımı çalışmalarına başladı.
Vali Şahin’in girişimleriyle gönüllü memurlardan kurulan mehteran takımı, hazırlıklarını bitirdikten sonra yurt içinden ve yurt dışından gelen turistlere yönelik şehrin işlek yerlerinde gösteriler yapacağı dile getirildi.