Haritadan Firma Ara

Türkiye Haberleri

THY 5 Bin Lira Maaşla Çalışmak İster Misiniz?
HaberlerTürkiye
23.32 , 05/02/2016
Web Siteniz Yok mu?
THY 5 Bin Lira Maaşla Çalışmak İster Misiniz?
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Abdülkerim çay, bu yıl filolarına 40 uçak daha alacaklarını ve bu 40 uçakla birlikte bin kişiden fazla kabin memuru personeli alacaklarını söyledi.
 
THY Genel Müdür Yardımcısı Çay, THY’nın son 12 yıl içinde çok iyi bir büyüme gösterdiğini ülkenin gelişmesiyle orantılı olarak hava yollarının da 5 kat büyüdüğünü ifade etti. Çay, 2003’te 65 uçağın olduğunu, şimdi ise filodaki uçak sayısının 300’lere ulaştığını belirtti. Şirket büyüdükçe, ekiplerin sayısı da artarak devam etti. Genel Müdür Yardımcısı Çay, THY’nda şu anda 20 bin personel çalıştığını bundan 9 binin kabin personeli olduğunu, bu yıl filolarına 40 uçak daha alacaklarını bu büyümeyle birlikte kabin memuru alımı da yapacaklarını belirtti. Başvuru, şirketin internet sitesinden yapılabilecek. Aranan şartlar, en az lise mezunu olmak, İngilizce biliyor olmak, kızlarda boy en az 1.60 erkeklerde ise en az 1.70 boyunda olmak, boya göre kilonun orantılı olmaları gerekecek. 
 
Yapılan sınavlarda başarılı olanlar, 4 bin lira brüt ücretle işe başlayacak ve ikramiyelerle birlikte maaşlarının 5 bin liraya yaklaştığı belirtildi.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
Bu haber 2238 defa incelenmiştir.

Etiketler: #Uçak#Müdür#Sınav#Maaş#İnternet#THY#TürkHavaYolları
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER