Haritadan Firma Ara

Teknoloji Haberleri

Facebook Kullanıcılarına Müjdeli Haber
HaberlerTeknoloji
06.49 , 11/12/2015
Web Siteniz Yok mu?
Facebook Kullanıcılarına Müjdeli Haber
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Sosyal paylaşım sitesi Facebook kullanıcılarına artık internet olmayan ortamlarda da paylaşımlara yorum yazabilme olanağı sağlayabilecek hizmeti sunuyor.
 
Dünyada en sık kullanılan paylaşım sitelerinden birisi olan facebook nerdeyse dünya nüfusunun yarısına hizmet veriyor. Sasyal paylaşım sitesi facebook, yeni gelişmeleri haber odası sitesinden kullanıcılarına duyurdu. Artık kullanıcılarının, internet olmayan ortamlarda ve internetin zayıf olduğu yerlerde de kullanıcılarına hizmet vermeye devam edecek. Şirket duyurusunda, haber takviyesi adını verdiği hizmeti tanıtımında, amaçlarının insanların kendilerine ait değerli hikayeleri, anıları paylaşarak bir bağ kurulmasına yardımcı olmak olduğu belirtilirken, internetin zayıf olduğu ve metro tünel gibi yerlerde veya internetin olmadığı yerlerde yorum yazabilecekleri belirtildi.
 
Sosyal paylaşım sitesinden yapılan duyuruda, kullanıcıların internetsiz ortamlarda paylaşımlara yorum yapabilecekleri, ,nternet bağlantısı sağlandığında bu yorumların arkadaşları tarafından okunabileceği duyuruldu.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
Bu haber 2247 defa incelenmiştir.

Etiketler: #Facebook#İnternet#Cep#Telefon
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER