Haritadan Firma Ara

Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ'lılar, Palyatif Bakım Merkezi Hizmetinizde
HaberlerTekirdağ
13.44 , 15/10/2015
Web Siteniz Yok mu?
Tekirdağ'lılar, Palyatif Bakım Merkezi Hizmetinizde
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz

Tekirdağ Çorlu’da Kamu Hastaneler Birliği tarafından, hiç tedavi şansı kalmamış hastaların daha iyi ve kaliteli ortamlarda zaman geçirmeleri ve yoğun bakıma ihtiyaç duyan hastaların da bakımını sağlamak amacıyla Palyatif Bakım Merkezi açıldı.

Çorlu’da açılan Palyatif Bakım Merkezi çok önemli bir ihtiyacı karşılayacak. Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzman Dr. Mustafa Dönmez yeni açılan merkezde incelemeler yaptı. Gümüştaş, böyle bir merkezin gerekli olduğunu ve genel sekreterlik hizmet çeşitliği açısından da önemli olduğunu vurguladı.  Gümüştaş, Palyatif Bakım Merkezi’nin Tekirdağ halkına hayırlı olmasını dilerken, bu merkezin kurulmasında emeği geçen Çorlu Devlet Hastanesi yöneticilerine de ayrıca teşekkür etti. Merkez, şimdilik 17 yatakla hizmete girdi. Hasta kabulüne de başlayan merkez tedavi şansı kalmayan hastaların, yaşamını riske eden problemlerle karşılaşıldığında ağrı veya psikososyal veya fiziksel sorunların daha erken belirlenerek acıyı azaltmak veya önlemek ve de gerek hasta gerekse ailenin yaşam kalitesini artırılmasının sağlanacağı belirtildi.

Ayrıca kurulan merkezde, aileye dinlenme olanağı sağlanacağı ve ölüm esnasında bakım sürecinin sağlıklı gerçekleştirilmesi ilke edinilerek, hastaya yaşam desteği sağlanacağı ifade edildi.

 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
 
 
 
Bu haber 1917 defa incelenmiştir.

Etiketler: #tekirdağ#PalyatifBakımMerkezi
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER