Haritadan Firma Ara

Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ, Ayağa Kalktı!
HaberlerTekirdağ
09.32 , 02/09/2015
Web Siteniz Yok mu?
Tekirdağ,  Ayağa Kalktı!
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Tekirdağ’lılar son aylarda üst üste yaşanan felaketlerden dolayı ‘’Şehide,Bayrağa, Ataya Saygı Yürüyüşü’’ adı altında yürüyüş yaparak tepkilerini dile getirdiler.
 
Saygı yürüyüşüne, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak olmak üzere CHP milletvekili Candan Yüceer, sivil toplum kuruluşları, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkina ve çok sayıda Tekirdağ’lı katıldı. Binlerce kişinin katılmasıyla gerçekleşen yürüyüş, Hükümet Caddesi boyunca vatandaşların, ‘’Vatan Sana Canım Feda’’, ‘’Ne Mutlu Türküm Diye’’ sloganlarını atmasıyla devam etti. Cadde ve sokaklar vatandaşların sesleriyle adeta inledi. Tuğlalı Parka kadar sloganlarla yürüyen vatandaşlar,  burada saygı duruşu ve İstiklal Marş’ını okuyarak yürüyüşü sonlandırdılar.
Saygı yürüyüşünde kısa bir konuşma yapan Hasan Gür, Ülke’mizin bu günlerde daha fazla dayanışmaya, birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirtti. Ülkemizdeki durumun gittikçe kötüye gittiğini, bölünmeye çalışıldığını belirten Gür, hükümetin bu konuda seyirci kaldığını belirtti.
 
Tekirdağ’lı Gülçin Eral ise, ‘’Evlatlarımız birer birer şehit ediliyor. Nasıl kıyıyorlar.  Artık yaşanılan acı olaylar bitsin. Hiçbir ana, baba üzülmesin’’ diyerek gözyaşlarına boğuldu.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
 
 
Bu haber 2337 defa incelenmiştir.

Etiketler: #tekirdağ#şehit#Bayrak#Türk
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER