Haritadan Firma Ara

Kırklareli Haberleri

Kadın Girişimcilere Validen Destek
HaberlerKırklareli
10.40 , 28/11/2015
Web Siteniz Yok mu?
Kadın Girişimcilere Validen Destek
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Kırklareli’de, İŞKUR ve Kadın Kadın Girişimciler Kurulu ortak çalışmasıyla Mum Oymacılığı kursunu Kırklareli Valisi Esengül Civelek açtı.
 
Vali Civelek, kursiyer kadınları ilk derslerinde yalnız bırakmadı. Kadınların kendi işini kurma hayallerinin, yeni başlangıçların olacağı kursun, Kırklareli’nin tanıtımına katkı sağlayacağını da belirtti. Vali Civelek, gün geçtikçe artan ihtiyaçların sonucunda kadınların da çalışmak para kazanmak aile ekonomisine katkıda bulunmak, kendi ayakları üzerinde durmak istediklerini ifade etti. Çalışma hayatında artık çok sayıda kadın çalışan olduğunu ve bunun gittikçe arttığı belirtildi. Ülke kalkınması için de, kadınların çalışma hayatına katılması, bir iş sahibi olmaları ve bunun desteklenmesinin önemini vurgulayan Civelek, kadın girişimciliğinin yaygınlaşmasının hükümet politikası olduğunu ve İŞKUR ve KOSGEB de bu konuda gerekli çalışmaları yaptığını söyledi.
 
Mum Oymacılığı kursu, Kırklareli’de ilk defa 20 kursiyerin katılımıyla açıldı. 2 ay sürecek olan kurs sonunda sertifika verilecek ve kursiyerlere İŞKUR tarafından kurs günü için 20 TL. ücret ödenecek. 
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
 
 
 
Bu haber 2573 defa incelenmiştir.

Etiketler: #Kırklareli#İŞKUR#Kosgeb#Kadın#Girişimciler#Vali#kursiyer
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER