Haritadan Firma Ara

Kırklareli Haberleri

Gelin Ve Damat Sandık Başında
HaberlerKırklareli
08.15 , 08/06/2015
Web Siteniz Yok mu?
Gelin Ve Damat Sandık Başında
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz

Kırklareli Lüleburgaz ilçesinde yaşayan Esma ve Egemen Görgün, düğün öncesinde gelinlik ve damatlıkla oylarını kullandılar.

İstiklal İlkokulu’na gelin arabasıyla gelen yeni çift, 1094 numaralı sandıkta birlikte oy kullandılar. Yeni çiftin gelinlik ve damatlıkla oy kullanması okula gelen seçmenlerin ilgisini çekti. Esma Görgün'ün muhabirine yaptığı açıklamada, düğün günüyle seçim gününün bu güne denk gelmesi kendileri için de sürpriz olduğunu söyledi. 5 Mayıs 2015'te nikâhları kıyıldığını dile getiren Görgün, şunları ekledi: "Bugün bizde herkes gibi vatandaşlık görevimizi yerine getirdik.

Oyumuzu verdik. Çocuklarımız ve geleceğimiz için bu oyu vermek zorundaydık. Seçim bize sürpriz yaptı ve biz düğün tarihimizi önceden belirlemiştik. Bize de güzel bir anı oldu. Kuaförden, fotoğrafçıdan çıktık oyumuzu da verdik ve artık düğüne gidiyoruz. Seçimin tüm Türkiye için hayırlı olmasını diliyorum"  şeklinde konuştu.

 

 
 
Bu haber 1968 defa incelenmiştir.

Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER