Haritadan Firma Ara

Sağlık Haberleri

Herbalife İle İdeal Kilonuza Kavuşun
HaberlerSağlık
09.30 , 26/11/2015
Web Siteniz Yok mu?
Herbalife İle İdeal Kilonuza Kavuşun
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Herbal, kelimesi iki farklı anlam taşıyan kelimenin birleşmesiyle oluşmuştur. Herbal, kelime anlamı ile natürel, doğal, şifalı bitkiler demek olmakla birlikte, Life ise yaşam, hayat, ömür anlamını içermektedir. İşte bu herbalife mucizesi, bir insanın sağlıklı ve dengeli beslenme için tüm ihtiyacı olan vitaminleri içermekle birlikte optimum beslenme ile en düşük miktarda kaloriyi sağlayarak dengeli beslenme ile birlikte sağlıklı kilo vermeyi sağladığı gibi doğal ürünlerle kilo alma da sağlamaktadır.
 
Herbalif, zayıflama hapı veya tabletleri değildir.
 
Açıkça belirtmek istiyoruz ki, herbalif bir zayıflama hapı veya tableti değildir. 
 
İçeriğinde domuz katkısı gibi hayvansal katkı maddesi yoktur.
 
Herbalief, kesinlikle bir ilaç değildir, bunun için kimyasal maddeler içeriğinde bulunmaz.
 
Herbalife bir diyet asla değildir, ,içeriğinde Efedrin bulunmaz.
 
Herhangi bir hastalık nedeni ile gerek teşhis, gerekse tedavi için kullanılmaz ve de Mega doz yasası içinde asla olmamıştır.
 
 
Nedir Bu Herbalif; kısacası ve öz bir cevap, hangi bakanlığı ilgilendiriyorsa mesela Tarım BakanIğı’nı ilgilendiren durumlarda Tarım Bakanlığı’nın onayında olan, Sağlık için olan ürünler Sağlık Bakanlığı’nın onayında olan tamamen doğal, içeriğini şifalı bitkilerden oluşturan sağlıklı ve dengeli beslenmek için hazırlanmış ürünlerdir.
 
Herbalif ürünlerini kimler ne için kullanmalıdır?
 
Herbalif ürünlerini kimler ne için kullanmalıdır sorusuna cevap ise, evet helal sertifikasına sahip bu ürünü; dengeli ve sağlıklı beslenmek isteyen herkes kullanabilirken, formuna dikkat edenler, kilo kontrolünü ellerinde tutmak isteyenler kullanmakla birlikte kişiye göre özel programlar sunulur. Ürünlerde sonuç garantisi olmakla birlikte, 30 gün içerisinde iadesi gerekçesiz olarak yapılır. Herbalife doğal bir ürün olduğu için herkes kullanabilir.
 
Sağlıklı ve doğal ürünler ile, doğru kilo vermek veya kilo almak bu ürünlerle hiç de zor olmayacaktır. Sakarya’da yaşayan, Sercan Uzun’un da kiloları ile başı dertteydi. Ne kadar diyet programı uyguladıysa her saferinde sonuç hayal kırıklığıydı. Ve bir gün Herbalife ürünleri ile tanıştı ve hayatı değişti. Sakarya’lı Sercan bey, resimlerde de görüldüğü gibi yeniden doğdu. Sizler de sağlıklı bir değişime hazırsanız, sağlıklı kilo vermek veya sağlıklı kilo almak için herbalife ürünleriyle sizler de tanışın.
 
 
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
 
Bu haber 2882 defa incelenmiştir.

Etiketler: ##kiloAlmak#@kiloVermek##sakarya#@sakarya#Herbalife
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER