Haritadan Firma Ara

Gündem Haberleri

İstanbul Sancaktepe’de Patlama
HaberlerGündem
16.27 , 13/05/2016
Web Siteniz Yok mu?
İstanbul Sancaktepe’de Patlama
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
İstanbul Sancaktepe’de Patlama
 
İstanbul Sancaktepe’de askeri aracın geçişi sırasında park halindeki bombalı araç patlatıldı. Vali Şahin, yaptığı açıklamada, 5’i asker ve 3’ü sivil olmak üzere 8 kişinin yaralandığını, yaralılardan bir kadının durumunun ciddi olduğunu açıkladı.
 
Saat 16.45 sıralarında İsmail Hakkı Tunaboylu Kışlasından çıkan askeri personel taşıyan aracının geçişi sırasında, önceden bomba yüklenmiş park halindeki araç patlatıldı. Askeri kaynaklar, patlatılan bombanın içindeki çivilerden ve alevlerden aracın ön tarafında tutuşma meydana geldiği, hedefin askeri araç olduğu belirtildi. Patlamada, 5 askeri personel olmak üzere toplam 8 kişi yaralanırken, bir kişinin hayati tehlike taşıdığı öğrenildi. 
 
Patlamada yaralananların isimleri şöyle; Teğmen Emre Dede, Üstçavuş İsmail Küçük, Piyade Uzman Çavuş İbrahim Bulut, Astsubay Kıdemli Çavuş Eray Dinçer, Astsubay Erhan Kök ve Hasan Demirci ve Sercan Özkul Özel Via Hospital hastanesine kaldırıldı. Durumu ciddi olan Dilek Aydın ise Ümraniye Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavi altına alındı.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
 
Bu haber 1954 defa incelenmiştir.

Etiketler: #İstanbul#Sancaktepe#Patlama#asker#Yaralı#Sivil#Vali
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER