Haritadan Firma Ara

Gündem Haberleri

İnanamayacaksınız! Askere Polise Müdahale Edilmedi Öldüle...
HaberlerGündem
11.24 , 26/05/2016
Web Siteniz Yok mu?
İnanamayacaksınız! Askere Polise Müdahale Edilmedi Öldüler, Teröristler Tedavi Edildi
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
İnanamayacaksınız! Askere Polise Müdahale Edilmedi Öldüler, Teröristler Tedavi Edildi
 
Diyarbakır’da hastanede görevli hemşire Sur’da yaşananları itiraf etti. Hemşire, Sur’a gizlice gözleri kapalı girip çıktıklarını ve acil serviste terörist sakladıklarını en vahimi askere ve polise müdahale etmediklerini ve öldüklerini söyledi.
 
Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Hastanesinde PKK’yı destekleyen aralarında doktor ve sağlık personelinin, Sur’da yaralı teröristleri tedavi için ilçeye gittikleri ancak ilçe girişinde gözleri bağlandığı meydana çıktı. Hastanede, PKK’lıların kayıtsız sahte isimlerle tedavi edildiği ortaya çıkmış ayrıca bir doktor, bir sağlık memuru ve bazı hemşirelerin Sur’da yaralanan teröristleri tedavi için Sur’a götürüldükleri belirtildi. B.T. adlı hemşire Star gazetesine Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Hastanesi’nde olanları anlattı. Hemşire B.T., operasyonların ve sokağa çıkma yasaklarının sürdüğü dönemde PKK’lı biri kadın iki kişinin kendisinin de aralarında bulunduğu sağlık personelini Sur’a götürdüğünü, ilçe girişine geldiklerinde gözlerinin kapattıklarını itiraf etti. B.T. hastanede birebir şahit olduğu ihanetleri anlattı. Operasyonların devam ettiği sırada, kendisi, Dr. E.D., sağlık memuru U.K. ve hemşireler B.K. G.D. mesai bittikten sonra Dr. E.D.’nin talimatıyla ağrı kesici, serum, antibiyotik , pansuman malzemelerini yanlarına aldıklarını bunları teröristlere verdiklerini söyledi.
 
Hemşire B.T., teröristlerin hastanede gizlice tedavi edildiğini aranan teröristlerin tedavilerinin, filmlerinin, tomografilerinin kayıtsız gerçekleştirildiğini söyledi. Yatarak tedavi olması gereken teröristler için ise başkasının ismiyle kayıt açıldığını, 8 yıl önce dağa çıkan teröristi de böyle tedavi ettiklerini anlatan B.T. hastanede bu işlerin başında Dr. E.D., sağlık memuru U.K. olduğunu söyleyen hemşire B.T. röntgen kısmında ise B. Adında bir kız olduğunu bu kızın deşifre olmasıyla kızı hastaneden aldıklarını söyledi.
 
Hemşire B.T. çatışmada yaralanarak gelen asker ve polislere müdahale edilmediğini ve öldüklerini söyledi. B.T.,” Karın boşluğu ve sırtından yaralı bir polis memurunu getirdiler. Polise müdahale etmeyip araştırma hastanesine sevk ettiler. Bir başka gün ise, yaralı bir uzman çavuş getirdiler. Acil müdahale etmek gerekiyordu kanaması vardı. Bir doktora söyledim “bu senin işin değil” diyerek acil servisten çıkardı. Uzman çavuşa hiç müdahale etmediler, hastaneden cenazesi çıktı. Bunu gözlerimle gördüm” dedi.
 
Hastaneye getirilen yaralı teröristler için ismi geçen şahısların tedavileri için büyük çaba gösterdiklerini söyledi. B.T.” Bir PKK’lı terörist yakalanarak hastaneye getirildi. Dr. U. ve röntgen teknisyeni B. telefonla birilerini aradı. Bir süre sonra 2 bayan yanlarına geldi ve o PKK’lı kaçıracaklarını anladım. Polise haber verdim Planları bozuldu.” dedi.
Halen, terör örgütü yandaşı doktor ve hemşirelerin hastanede çalıştıklarını ve hastaneye taşeron hizmet veren firmaların PKK’nın kontrolünde olduğunu söyleyen B.T. Sağlık ve Sosyal Hizmet
 
Emekçileri Sendikası’nın PKK terör örgütünün hastanedeki sözcüsü olduğunu ve temsilcilerinin hemşire G:D. Olduğunu söyledi. B.T. personel alımın PKK terör örgütün onayından geçtiğini istedikleri gibi hareket etmeyenleri her tür mobingi uyguladıklarını anlattı.
 
Kaynak: Star
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
Bu haber 2699 defa incelenmiştir.

Etiketler: #asker#şehit#Yaralı#Terör#pkk#Hemşire
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER