Haritadan Firma Ara

Dünya Haberleri

Ebru Gündeş’in Eşi Reza Zarrab, Miami’deTutuklandı
HaberlerDünya
21.15 , 22/03/2016
Web Siteniz Yok mu?
Ebru Gündeş’in Eşi Reza Zarrab, Miami’deTutuklandı
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Ebru Gündeş’in Eşi Reza Zarrab, Miami’deTutuklandı
 
İran asıllı iş adamı ve Ebru Gündeş ile evli Reza Zarrab Amerika’nın Miami kentinde tutuklandı. Reza Zarrab, İran hükümeti adına kara para aklamakla suçlanıyor. Zarrab hakkında 75 yıl hapis cezası isteniyor.
 
İran asıllı Türk iş adamı Zarrab, İran’a uygulanan amborgoyu ihlal ettiği ve Amerika’yı dolandırmak, kara para aklamak ve bankacılık sahtekarlığı suçlamaları ile Miami’de tutuklandı. Reza Zarrab, Türkiye’de de 17 Aralık operasyonlarında yakalanmış daha sonra bir süre cezaevinde kalarak serbest bırakılmıştı. 19 Mart Cumartesi günü, FBI tarafından Amerika’nın Miami kentinde yakalanan Zarrab gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. 33 yaşındaki Zarrab’la birlikte Kamelya Cemşidi ve Hüseyin Necafzade adlı İranlıların da yakalandığı öğrenildi. 75 yıl hapsi istenen Zarrab’ın dünya genelinde kara para akladığı iddianamede yer alan suçlardan.
 
Reza Zarrab, Türkiye’de 2013 yılında 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarında yakalanmış ve 70 gün cezaevinde kalarak serbest bırakılmıştı. Zarrab, bakan çocuklarıyla birlikte suç vasfının değişme ihtimali gerekçe gösterilerek serbest bırakılmıştı.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
Bu haber 2542 defa incelenmiştir.

Etiketler: #Ünlü#EbruGündeş#İran#RezaZarrab#Miami#Tutuklandı
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER