Haritadan Firma Ara

Haberleri

Çanakkale’de, Müftü’yü Dolandırırken Yakalandılar
Haberler
06.51 , 09/12/2015
Web Siteniz Yok mu?
Çanakkale’de, Müftü’yü Dolandırırken Yakalandılar
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Telefon dolandırıcıları, durmadan yeni yalanlarla vatandaşları ağına düşürmeye devam ediyor. Bu kez Çanakkale’de bir müftüyü telefonla arayarak, kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, müftüyü hesaplarının ele geçtiği konusunda ikna ederek 35 bin TL’lik altınları kendilerine vermeye ikna etti. 
 
İkisi yabancı uyruklu olmak üzere 3 kişi, Çanakkale’de yaşayan bir müftüyü arayarak kendilerinin polis olduğunu söyledi. Dolandırıcı çete, müftüye hesaplarının başkalarının eline geçtiğini söyleyerek ikna ettiler. Müftünün elinde ne varsa İnönü Caddesi üzerindeki köprüye bırakmasını isteyen dolandırıcılar, emekli müftünün 35 bin lira tutarındaki ziynet eşyalarını istedi. Tüm bu yalanlara inanan, müftü elindeki altınları telefonda belirtilen adrese götürüldü. Müftü adrese geldiğinde Fas uyruklu olduğu belirtilen D.D. adlı kadından şüphelendi. Müftü ziynet eşyalarını kadına vermedi. Bunun üzerine, D.D. ve yanındaki Şanlıurfalı H.G. ve Suriye uyruklu J.M. olay yerinden hızla kaçtı. Müftünün polisi aramasıyla, polis operasyon başlattı. 
 
Polis ekipleri, biri Suriyeli, biri Fas’lı, diğeri de Şanlıurfa’dan gelen dolandırıcıları terminalde yakalayarak emniyete götürdü.

 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
Bu haber 1217 defa incelenmiştir.

Etiketler: #Müftü#İmam#çanakkale#Şanlıurfa#Fas#Suriyeli#Dolandırıcı#Telefon
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER