Haritadan Firma Ara

Dünya Haberleri

Yüzyılın Faciası: Ölü Sayısı 700’ü Geçebilir
HaberlerDünya
10.13 , 30/05/2016
Web Siteniz Yok mu?
Yüzyılın Faciası: Ölü Sayısı 700’ü Geçebilir
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Birleşmiş Milletler’den yapılan açıklamada, Akdeniz’de Çarşamba gününden itibaren 700’den fazla mültecinin boğularak ölmüş olabileceği belirtildi.
 
Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği’nden yapılan açıklama Libya açıklarında Çarşamba’dan itibaren üç günde İtalya’ya geçmeye çalışan sığınmacılardan en az 700 sığınmacının azgın sularda teknelerinin batması sonucunda boğularak öldüğünden endişe ettiklerini açıkladı. Sözcü William Spinder, Çarşamba günü bir teknenin alabora olduğunu ve 100 kişinin, Perşembe günü 550 kişinin kayıp olduğu ve haber alınamadığını, Cuma günü ise 45 kişinin cesedinin denizden çıkarıldığını açıkladı. 
 
Avrupa’ya geçmek için en çok kullanılan güzergahlardan olan Libya ve İtalya arasındaki Sicilya Kanalı’nda, kaçak yollarla geçmeye çalışan göçmen sayısında artış yaşanırken, bir kısmının denizden kurtarılmasına karşı bir çoğunun da kaybolduğu biliniyor.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
Bu haber 3378 defa incelenmiştir.

Etiketler: #BM#Dünya#Facia#Mülteci#Akdeniz#Avrupa#Libya
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER