Haritadan Firma Ara

Spor Haberleri

Ünlü Futbolcunun Eşi 108. Kattan Atladı
HaberlerSpor
16.31 , 15/06/2016
Web Siteniz Yok mu?
Ünlü Futbolcunun Eşi 108. Kattan Atladı
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Galatasaray’da forma giyen Sabri Sarıoğlu’nun eşi Yağmur Sarıoğlu yaptığı çılgınlıklarla gündemden düşmüyor. Bu kez de tatil için gittiği Amerika’da Las Vegas’ta bir binanın 108. Katından kendini boşluğa bıraktı.
 
Ünlü futbolcu Sabri Sarıoğlu’nun eşi Yağmur Sarıoğlu, kardeşi Yaprak ve Gökhan Gönül’ün eşi Hatice Gönül ile birlikte Amerika’daki tatillerine devam ediyor. Yağmur Sarıoğlu aynı zamanda bir pilot. Yağmur Sarıoğlu’nun instagramdan paylaştığı fotoğraf yürekleri ağıza getirdi. Las Vegas’ta bir binanın 108. Katından atlayarak yok artık dedirtti. 
 
Yağmur Sarıoğlu’nun adrenalin tutkunluğu ve cesareti gözlerden kaçmadı. Fotoğraflarda da üçlünün tatilden çok keyif aldıkları görüldü. Yağmur Sarıoğlu, cesaretiyle daha çok magazin gündemini meşgul edeceğe benziyor.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
 
Bu haber 3581 defa incelenmiştir.

Etiketler: #Spor#Galatasaray#SabriSarıoğlu#Eşi#Kocaeli
 
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER