Haritadan Firma Ara

Türkiye Haberleri

Ücretsiz Taşımaya, Araç Başı 1000 TL.
HaberlerTürkiye
13.41 , 06/01/2016
Web Siteniz Yok mu?
Ücretsiz Taşımaya, Araç Başı 1000 TL.
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Şehir içi ücretsiz toplu taşıma hizmeti veren belediyeler tarafından yetki verilen özel kişi veya şirketlere ait şehir içi toplu taşıma hizmeti veren her ulaşım aracı ve özel deniz ulaşım araçları için devlet tarafından 1000 TL. devlet desteği verileceği belirtildi.
 
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı’nın ortak yönetmeliğinde, vatandaşların kamu hizmetlerinden ücretsiz veya indirimli yararlanabilmeleri düzenleyen 4736 yasa kapsamına giren kişiler için hazırlanan yönetmelik Resmi Gazetede yayınlandı. Buna göre, ücretsiz toplu taşıma hizmeti veren özel şahıs veya şirketlere her araca olmak kaydıyla 1000 TL. devlet desteği verilecek. 
 
Yönetmelik kapsamına giren toplu taşıma araçlarına, deniz ulaşım aracı ise 750 Tl., Ankara ve İstanbul’da her araç için 1000TL., diğer büyükşehir belediyelerinde aylık 750 TL: ve büyükşehir olmayan illerde ise her araç için aylık 600 TL devlet desteği verilecek.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
Bu haber 1874 defa incelenmiştir.

Etiketler: #ÜcretsizTaşıma#AileVeSosyalPolitikalarBakanlığı#ResmiGazete#pitbull
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER