Haritadan Firma Ara

Türkiye Haberleri

Ankara’daki Patlamada, 9 Numaralı Esrarengiz Ceset
HaberlerTürkiye
20.19 , 15/03/2016
Web Siteniz Yok mu?
Ankara’daki Patlamada, 9 Numaralı Esrarengiz Ceset
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Ankara’daki Patlamada, 9 Numaralı Esrarengiz Ceset
 
Ankara’daki teröristlerin düzenlediği bombalı patlamada ölenlerin isimleri açıklandı. Savcılık yetkilileri, ölenlerin listesinde bulunan 9 numaralı erkek cesedinin henüz kimsenin sahip çıkmadığını belirtti.
 
Türkiye’nin kalbindeki terör saldırısından sonra, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak özel bir ekip oluşturarak soruşturmayı yürütüyor. Soruşturmada, 19 savcı görev alırken, savcılardan bir kısmı Ankara Emniyetindeki polislerle operasyonları koordine edecek, diğer grup ise patlama bölgesindeki araştırmalara katılıyor. Saldırıda ölenlere Adli Tıpta numara verildi. Şimdi tüm gözler 9 numaralı cesede çevrildi. Savcılık, bu kişinin ikinci terörist olma ihtimali üzerinde duruyor. Ayrıca, saldırıyı iki canlı teröristin gerçekleştirdiği ihtimalinin yüksek olduğu olay yerindeki incelemelerde Özgür Ünsal’ın parmak izine rastlandığı bu kişinin uyuşturucudan sabıkası olduğu belirtildi. Özgür Ünsal’ın Zonguldak nüfusuna kayıtlı olduğu ve ailesinin Ankara’da yaşadığı öğrenildi.
 
Kadın canlı bombanın ise Balıkesir Üniversitesi öğrencisi olan, Seher çağla Demir olduğu kesinlik kazanırken, teröristin babasının, kızının böyle bir olaya karışmış ise cenazesini istemediğini belirttiği öğrenildi.
 
Kaynak: Milliyet-Habertürk

 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
Bu haber 3117 defa incelenmiştir.

Etiketler: #Ankara#Patlama#Ölü#Yaralı
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER