Haritadan Firma Ara

Magazin Haberleri

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak Boşanıyor! İşte Nedeni?
HaberlerMagazin
21.03 , 06/10/2016
Web Siteniz Yok mu?
Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak Boşanıyor! İşte Nedeni?
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
2011 yılında Paris’te evlenen Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak çiftinin ayrılık nedeni olarak, iki isme de gelen dizi çekimleri için teklif edilen cazip miktarlara hayır diyememeleri olduğu öğrenildi.
 
Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak çiftinin, 5 yıllık evliliklerinden Topak ve Maya adında ikiz kızları var. Ünlü çift, ikizlerin doğumundan sonra çocuklarla ilgilenmek için dönüşümlü olarak dizilerde oynadılar. Tuba Büyüküstün, “Kara Para Aşk ve 20 Dakika” dizilerinde oynarken eşi Onur Saylak ikizlerle ilgilendi. Onur Saylak’da, “Hatırla Gönül” de oynarken eşi Tuba evde çocuklarla birlikte ilgilenirken artık dizilerden gelen cazip tekliflere hayır diyemeyen çiftin ikisi de evet değince evliliklerini noktalama kararı aldılar. Tuba Büyüküstün’ün, “Cesur ve Güzel” adlı diziden bölüm başına 120 bin TL alacak. Onur Saylak da “Vatanım Sensin” oynayacak ve haftada 30 bin TL. Alacak.
 
Ünlü çiftin oynadığı “Rüzgârın Hatıraları” filminin galasında da muhabirlerin sorularını yanıtlayan Rus oyuncu Sofya Khandamirova’nın, Onur Saylak’la olan sevişme sahnelerinin hepsi gerçekti demesi, ünlü çitin ayrılıklarında etkisi olduğu iddia edildi.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
Bu haber 2261 defa incelenmiştir.

Etiketler: #Magazin#Ünlü#Çift#Boşanma
 
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER