Haritadan Firma Ara

Tekirdağ Haberleri

Kına Gecelerinde, Şehitlere Mevlit!
HaberlerTekirdağ
12.54 , 12/09/2015
Web Siteniz Yok mu?
Kına Gecelerinde, Şehitlere Mevlit!
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Tekirdağ Çerkezköy’de gelin ve damat kına gecelerindeki eğlenceyi iptal ederek, şehitler için mevlit okuttu.
 
Çerkezköy’de dünya evine girecek çiçeği burnunda çift herkese örnek olacak bir davranış sergiledi. Çerkezköy’de yaşayan Faik Onur Kaya ile Merve Kaya ülkemizde PKK’lı teröristlerce şehit edilen asker ve polislerimiz için kına gecelerinde mevlit okuttu. Kına gecesinde gelin evine büyük bir bayrak ve Atatürk resmi yan yana asıldı. Mahalle ve meydan Türk Bayrakları ile donatıldı. Kına gecesinde Kuran’ Kerim ve ilahiler okunarak tüm şehitlere bağışlandı. Mevlit bitiminde geline kına yakma merasimine geçildi. Kınada duygusal anlar yaşandı.
 
Gelin Merve Kaya,’’Hayallerimizde daha önce kına gecesinde gönlümüzce eğlenmek vardı. Maalesef gelen şehit haberleri yüzünden her gün ayrı bir acı yaşıyoruz. O yüzden kına gecemizde şehitlerimiz için mevlit okutmaya karar verdik’’ dedi.
 
‘’POLİS ÇOCUĞUYUM’’
 
Damat Faik Onur Kaya ise babasının emekli bir polis olduğunu, kardeşinin halen bu kutsal mesleği yerine getirdiğini belirterek, kına gecesinde eğlenmek yerine şehitlerimiz için mevlit okutma kararı aldık diyerek açıklama yaptı.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
 
 
Bu haber 2627 defa incelenmiştir.

Etiketler: #tekirdağ#Çerkezköy#şehit#Kına#Nişan
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER