Tekirdağ Malkara’da hızını alamayarak kontrolden çıkan taksi, karayolundaki direkleri devirerek tıra çarptı. Feci kazada, tıra çarpan taksi hurdaya dönerken 2 kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
D-110 karayolunda meydana gelen kazada, 52 yaşındaki Birol Baykut kontrolündeki 59 T 0070 plakalı ticari taksi bir anda kontrolden çıktı. Hızla karşı şeride geçen ticari taksi refüjdeki direkleri de devirerek tıra çarptı. Mehmet Yıldırım’a ait tıra çarpan otomobil hordaya döndü. Araçta bulunan sürücü Birol Baykut ve 28 yaşındaki Nurgül Akyüz hurdaya dönen araçtan yaralı olarak kurtuldu.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulanslarla Tekirdağ’a götürülürken, durumlarının ciddi olduğu belirtildi. Meydana gelen feci kaza hakkında inceleme yapılıyor.