Haritadan Firma Ara

Sağlık Haberleri

Tüm Yurtta Panik, Ölü Sayısı Artıyor
HaberlerSağlık
13.14 , 10/01/2016
Web Siteniz Yok mu?
Tüm Yurtta Panik, Ölü Sayısı Artıyor
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Ülke genelinde, domuz gribi vakaları gittikçe artarken, domuz gribinden ölenlerin sayısı da 3’e yükseldi. Domuz gribi nedeni ile, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatan Sabri Ö., Remziye T. ve Mustafa C.A. hayatını kaybederken, 44 yaşındaki Volkan B.’nin tedavisine devam ediliyor.
 
Hastaneye yüksek ateş ve solunum yolları enfeksiyonu nedeni başvuran, Sabri Ö. domuz gribi şüphesiyle tedaviye alındı. Sabri Ö., dün akşam yaşama veda etti. Remzi T. ise, solunum yetmezliği ve yüksek ateş şikayeti ile hastaneye baş vurdu. Remziye T.’de domuz gribi belirtilerine rastlandığı bildirildi. Aynı şikayetlerle hastaneye gelen Mustafa C.A.’da yoğun bakında tedaviye alındı. Remziye T. ve Mustafa C.A.’da yaşamlarını yitirdiler. Domuz gribinden ölenlerin sayısı 3’e yükselmiş oldu. Domuz gribi şüphesiyle tedavi gören Volkan B’nin tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Eskişehir’de de H.L.B. adlı kişi domuz gribi iddiası ile hastanede tedaviye alındı. H.L.B. Eskişehir Devlet Hastanesi’nde, karantina ünitesinde tedavi ediliyor.
 
Kastamonu’da, 10 yaşındaki Yusuf Ö. domuz gribi nedeni ile Ankara’ya sevk edildi. Yusuf Ö.’nün 12 yaşındaki kardeşi de Veysel Ö.’de domuz gribi şüphesi ile tedavisine başlandı.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
Bu haber 2116 defa incelenmiştir.

Etiketler: #DomuzGribi#Hastane#Grib#Eskişehir#Kastamonu#Ölü#Sayı#Türkiye#Ülke
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER