Haritadan Firma Ara

Kırklareli Haberleri

Kırklareli’de, Sokaklara Şehitlerin İsimleri Verildi
HaberlerKırklareli
10.13 , 07/01/2016
Web Siteniz Yok mu?
Kırklareli’de, Sokaklara Şehitlerin İsimleri Verildi
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Kırklareli Belediye’si, şehitlerin isimleri yaşatmak amacı ile, 4 sokağın ismini değiştirerek Kırklareli’!li şehitlerin ismi verildi.
 
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, yapılan meclis toplantısında alınan kararla şehit isimlerinin, sokak isimleri ile değiştirilmesinden çok büyük mutluluk duyduklarını belirtti.
 
Meclis kararınca, Kocahıdır, Pınar, ve Karakaş mahallerinde bulunan dört sokak ismi, Kırklareli’li şehitlerin ismiyle değiştirildi. Başkan Kesimoğlu, şehitlerin isimleri ile her zaman yaşatılacağını böyle bir kararın alınmasına destek olan meclis üyelerine de teşekkür ettiğini belirtti. Meclis kararına göre, Pınar Mahallesi’nde Türker Sokağı’na Şehit Deniz Kuvvetleri Kıdemli, Çvş Soner Güvenç sokağı oldu. Kocahıdır Mahallesinde bulunan Sarıyer Sokağına Şehit Piyade Onbaşı Tuncay Güdücü Sokağı adı verilirken, Karakaş Mahallesi Bağlaryolu Sokağı Şehit Jandarma Kıdemli Çavuş Alemdar Albayrak Sokağı olarak değiştirildi. Uzun Sokak ise Şehit Jandarma Kıdemli Çavuş Yıldırım Akbulut Sokağı olarak değiştirildi.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
Bu haber 2714 defa incelenmiştir.

Etiketler: #Kırklareli#Belediye#Sokak#şehit#isimleri
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER