Haritadan Firma Ara

Gündem Haberleri

İdil’de Hain Pusu, 3 Polis Şehit 4 Polis Yaralı
HaberlerGündem
10.15 , 18/01/2016
Web Siteniz Yok mu?
İdil’de Hain Pusu, 3 Polis Şehit 4 Polis Yaralı
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Şırnak’ın İdi ilçesinde hainler yola döşedikleri bombaları, zırhlı güvenlik aracının geçtiği sırada uzaktan kumanda ile patlattı. Şiddetli patlamada, zırhlı araçta bulunan 3 polis şehit oldu, 4 polis de yaralandı. Hainler, ilçe Jandarma Komutanlığını  da hedef aldı ve roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.
 
PKK’lı teröristler, Şırnak’ın İdil ilçesinde, daha önceden yola döşedikleri bombalı tuzağı, akşam saat 23.30 sıralarında ilçede Yeni Mahalle İdil Belediye Binası yakınlarında zırhlı polis aracı geçerken uzaktan kumanda ile patlattı. Patlama sonucunda, 7 polisin yaralandığı ve yaralıların Şırnak Devlet Hastanesi’ne götürüldüğü ancak, 3 kahraman polisin şehit olduğu 4’ünün tedavilerinin devam ettiği bildirildi. PKK’lı teröristler, eş zamanlı olarak ilçedeki Jandarma Komutanlığı’na da uzun namlulu silah ve roketlerle saldırıda bulunurken, hainlerle çatışmalar sabaha kadar sürdü.
 
Güvenlik güçleri ile teröristlerin ilçede birçok noktada çatıştığı, ilçeye Cizre’den çok sayıda zırhlı araç ve güvenlik görevlisi intikal ettiği öğrenildi.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
Bu haber 1797 defa incelenmiştir.

Etiketler: #Şırnak#İdil#pkk#polis#şehit#Yaralı
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER