Haritadan Firma Ara

Türkiye Haberleri

Cübbeli Ahmet’ten, Terim’e İnciler: Dini Don lastiğine Çe...
HaberlerTürkiye
11.17 , 07/06/2016
Web Siteniz Yok mu?
Cübbeli Ahmet’ten, Terim’e İnciler: Dini Don lastiğine Çevirdiler
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Teknik Direktör Fatih Terim’in EURO 2016’da mücadele edecek futbolcuların oruç tutmaları konusunda “Onların yerine biz tutarız” demesine Cübbeli Ahmet’ten cevap gecikmedi.
 
Toplum arasında Cübbeli Ahmet hoca lakabıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, teknik direktör Fatih Terim’in sözlerine karşılık, ”Dini don lastiğine çevirdiler. Ya sen antrenörlüğünü yap be” diyerek tepsini dile getirdi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim TRT ekranlarında Avrupa Kupası öncesi soruları yanıtladı. Fatih terim, Maçların Ramazan ayına denk gelmesi ve mücadeleye katılan oyuncuların oruç tutup tutmayacağı ile ilgili olarak da, “ Eğer maça uzun zaman varsa oruç tutabilirler. İş varsa sonra tutarlar. Bu sağlıkları için önemli. Biz onların yerine tutarız. Zaten hep birlikte tutuyoruz” demişti. 
 
Cübbeli Ahmet, Terim’le alay edercesine “Fatih Terim fetva verdi” diyerek ekledi, “ Herkes müftülük yapmasın ya. Be adam işini yapsana. O kadar sıcakta iki antrenman yaparsan hayati tehlikesi var diyor. Yani arkadaşlar Dini don lastiğine çevirdiler.” dedi.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
Bu haber 2541 defa incelenmiştir.

Etiketler: #FatihTerim#EURO#2016#CübbeliAhmetHoca
 
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER