Haritadan Firma Ara

Spor Haberleri

1911 Çerkezköyspor'da Büyük Sevinç!
HaberlerSpor
11.57 , 12/10/2015
Web Siteniz Yok mu?
1911 Çerkezköyspor'da Büyük Sevinç!
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz

1911 Çerkezköyspor bu yıl Tekirdağ Süper Amatör Liginde fırtına gibi esecek. Şampiyonluk için tüm hazırlıkları tamamlayan 1911 Çerkezköyspor şampiyonluk yolunda ilk maçını deplasmanda Muratlı Belediyesporla yapacak. 1911 Çerkezköyspor’un yıldız futbolcularından Hakan Tince’nin, dizinden sakat olduğu biliniyordu. Antremanlarda Hakan Tince'nin takımla birlikte çalışması teknik heyeti sevince boğdu.

1911 Çerkezköyspor yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını, tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten teknik direktör Sefer Ekizoğlu, ilk maçı Muratlı Belediyesporla deplasmanda oynayacaklarını dile getirdi. Rakibin güçlü olduğunu belirten teknik direktör, sahadan galibiyetle dönerek 3 puanı alacaklarını ve bunun futbolcuları daha da çok motive edeceğini vurguladı. 1911 Çerkezköyspor yıldızlarından başarılı futbolcu Hakan Tince’nin sakatlığının bitmesi ve antrenmanlara katılması teknik heyet ve futbolcularda sevinçle karşılandı.

Tince’nin de takıma katılmasıyla tam kadro şampiyonluk için mücadeleye hazır olan takım, 2015-2016 futbol sezonunda başarıdan başarıya koşacağa benziyor.

 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
 
 
Bu haber 2014 defa incelenmiştir.

Etiketler: #Şampiyonluk#1911Çerkezköyspor#tekirdağ
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER